Pretraga
Euro
Meni Zatvori
Kategorije proizvoda
  picture

  Sofijamadeit

  @sofijamadeit
  Igračke i sitnice za male i velike klince. Pogodne za igranje ili dekoraciju - lako se pretvaraju u detalj za auto ili privezak za ključeve. Ograničenje je samo vaša mašta jer mi volimo izazove!

  Filteri Close
  Min: €4,00 Max: €21,00
  4 21
  Sortiraj po
  Prikaz po stranici
  Vrteška za krevetac crno bela

  Crno-bela vrteška za bebe

  SMI-0006
  Crno-bela 🖤 vrteška za bebe inspirisana potrebama novorođenčadi. Tek rođeni mališani još uvek razvijaju vid 🧐👁️ i najviše im prija kada upoznaju svet oko sebe kroz kontraste. U Montessori filozofiji se u ove svrhe koristi Munarijeva vrteška sastavljena od raznih crno-belih geometrijskih oblika, a ja sam odlučila da napravim nešto u svom stilu što ipak vrši sličnu funkciju. Opredelila sam se za ovih nekoliko oblika i šara ali su mogućnosti kombinovanja zapravo neograničene 😊
  €12,45
  Igračka detelina

  Detelina sa četiri lista

  SMI-0007
  Heklana igračka u obliku deteline sa četiri lista je lak i simpatičan način da dragim osobama poželite sreću u avanturama koje su pred njima. A možete i da je poklonite sebi - jer i vi zaslužujete da budete srećni svakog dana.
  €5,81
  Heklana igracka maca

  Maca

  SMI-0008
  Naša heklana maca je ponekad nežna, ponekad umiljata, ali kao i svaki primerak svoje vrste ume da bude i opasna. Na vama je da izaberete kako ćete je doživeti, a na fotografijama možete da pogledate neke od predloga za njen izgled. Lako se pretvara u privezak za ključeve ili ukras za auto.
  €4,15
  Montessori cvetna loptica slagalica

  Montessori cvetna loptica slagalica

  SMI-0004
  Loptica je namenjena bebama raznih uzrasta jer podstiče njihov rani razvoj svojim interesantnim oblikom
  €13,28
  Igracka nilski konj

  Nilska konjica - balerina

  SMI-0005
  Nilskoj konjici - balerinici je neko rekao da njen hobi ne odgovara njenoj telesnoj građi. Ona mu je na to odgovorila da svako od nas ima odgovornost da prati svoje srce i svoje talente.💫 Jer samo tako ćemo stvoriti najbolju moguću verziju sveta u kom živimo.💙Pomalo je stidljiva i introvertna, ali samo dok se ne popne na binu i pokaže svoje umeće.
  €9,96
  Igracka prase

  Prase

  SMI-0003
  Veselo roze prase voli da se igra i da uživa u životu. Garantovano popravlja raspoloženje i doprinosi pozitivnoj atmosferi.
  €8,30
  Lisica dekoracija

  Ukrasna lisica

  SMI-0001
  Lukava lija je uvek dobar saputnik pa je preporučujemo kao ukras za auto ili privezak za ključeve. Ukoliko želite, rado ćemo je namirisati eteričnim uljima po vašem izboru.
  €9,96
  Igracka zirafa

  Žirafa-balerina

  SMI-0002
  Ko kaže da visoke devojke nisu za balet? Žirafica balerina uspešno razbija predrasude i u slobodno vreme uživa u jedrenju - otud i mornarski outfit.
  €20,75
  Filteri Close
  Min: €4,00 Max: €21,00
  4 21